Sukth kerkohet INXHINIER NDERTIMI

Kodi i Njoftimit: #3790      Data e Njoftimit: 29.09.2020

Qyteti: Durrës


Agjensia e Punesimit 2G per nje nga klientet e saj eshte ne kerkim te nje Inxhinieri/e Ndertimi me ose pa eksperience. 

Kriteret qe duhet te plotesoje kandidati: 
-Te kete mbaruar studimet per Inxhinieri Ndertimi
-Te njohe programin AutoCad
-Te jete i disponueshem 
-Nuk perben problem nese nuk ka eksperienca te meparshme, mjafton te kete deshire dhe vullnet per te mesuar. 

Te interesuarit te dergojne CV ne 2g.rekrutim@gmail.com

2G Rekrutim   (#NUZ118)

  2g.rekrutim@gmail.com

Like our Facebook Page
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar