Njoftime.NET

Sterilizator dhe pajisje laboratori

Kodi i Njoftimit: #2388      Data e Njoftimit: 18.06.2018

Jani Qosja   (#CBA962)

  0672014211

  studioagimi@live.com

Like our Facebook Page
Tau 2000 Sterilizator me ajër të nxehtë automatik 17.25 litra,Dimensionet e brendshme: 37.5 20 x 23 cm,Konsumi: 600 W,Dhoma e sterilizimit: 17.25 litra,me tre rafte,dhe pajisje te tjera laboratori te cilat jane perdorur per fabrike bulmeti.Aermometra profesionale densiteti!
Cmimi  : 400 euro
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar