Njoftime.NET

Spraj kunder insekteve

Kodi i Njoftimit: #560      Data e Njoftimit: 16.02.2019

Grifin Albania   (#CCG154)

  0692721174

  infogrifin@gmail.com

Like our Facebook Page
Përdoret për kontrollin e insekteve fluturuese dhe zvaritëse (si miza, mushkonja, grerëza, flutura, milingona, peshku i argjend, bubureca, brumbuj, krimbi i drurit, mola e rrobave, etj) në ambjente të brendshme/jashtme të tilla si shtëpi, shkolla, industri ushqimore, magazina, tarraca, ballkon, etj. Ka veprim të menjëhershëm dhe efikasitet të lartë.
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar