Njoftime.NET

Spraj kunder grerezave

Kodi i Njoftimit: #562      Data e Njoftimit: 24.12.2018

Grifin Albania   (#CCG154)

  062721174

  infogrifin@gmail.com

Like our Facebook Page
Përdoret për kontrollin e grerëzave si dhe insekteve të tjera fluturuese (miza, mushkonja) në ambjente të brendshme/jashtme të tilla si shtëpi, shkolla, industri ushqimore, magazina, tarraca, ballkon, etj. Ka efikasitet të lartë dhe veprim të menjehershëm.
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar