Specialiste Marketingu

Kodi i Njoftimit: #4979      Data e Njoftimit: 04.10.2023

NorthWind   (#NEZ444)

  info@northwind.al

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë


Po kërkoni një mundësi për të shpalosur aftësitë dhe kreativitetin tuaj në fushën e marketingut?
Ne po kërkojmë një Specialiste Marketingu që t'i bashkohet ekipit tonë!

Përgjegjësia:
- Krijoni dhe menaxhoni fushata reklamuese.
- Menaxhoni planet strategjike të marketingut.
- Optimizoni investimet për marketing online të biznesit.
- Jepni përparësi punës në lidhje me objektivat e caktuar.

Kërkesat:
- Njohuri të gjuhës Angleze dhe Italiane.
- Të ketë përfunduar studimet e larta.
- Me apo pa eksperiencë.

Ofrojmë:
- Një program trajnimi fillestar dhe i vazhdueshëm.
- Mundësi e rritjes profesionale.
- Një pagë fikse + bonuse.

Nese deshironi te jeni pjese e stafit tone dergoni CV tuaj ne adresen tone e-mail: info@northwind.al, ose na kontaktoni në format e mëposhtme të kontaktit.
*Ju lutem specifikoni ne email pozicionin per te cilin aplikoni.

Tel: +355 69 702 1201
Mail: info@northwind.al
Adresa: Rruga Dritan Hoxha, Pallati Green Construction, Kati I, Tiranë, 1023
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar