Specialiste Faturimi dhe Kase

Kodi i Njoftimit: #4974      Data e Njoftimit: 14.09.2023

Përshkrimi
Kompania Globe, operon ne tregun Shqiptar prej vitit 2002. Lider ne fushen e Shitjeve te pajisjeve Elektronike dhe Elektroshtepiake.
Në Globe ne jemi të përkushtuar për rritjen e biznesit, duke zhvilluar burimet tona njerëzore, për ti dhënë të gjithëve mundësinë të jenë pjesë e përbashkët e suksesit tonë.
Ne ofrojmë mundësi që të shkëlqeni në një ekip të pasur me talente, ide, pikëpamje dhe eksperienca.

Detyrat:
 
  • Regjistrimi I klienteve në sistem.
  • Regjistrimi I Shitjeve dhe Arkëtimeve.
  • Plotësimi dhe kontrolli I Dokumentacionit të magazinës (hyrje/dalje).

Kualifikimet:
 
  • Të ketë përfunduar arsimin e lartë preferohet Fakulteti I Ekonomisë.
  • Të ketë njohuri në përdorimin e programit Financa 5.
  • Të ketë njohuri në përdorimin e programeve bazë kompjuterike.
  • Eksperiencë në një punë të ngjashme.
  • Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi.
  • Të jetë person I përgjegjshëm dhe korrekt.

Shënime

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania/organizata me email duke klikuar këtu ose apliko nga ************.
Të gjithë të interesuarit të dërgojnë Cv e tyre në adresat :
Email : hr@globe.al
Ose dorëzoni Cv në adresen : Rr”Kavajes”, Nd.124, H. 10, Kati 2
Mirëpresim çdo kandidat që plotëson kriteret e mësipërme .
Globe nxit zhvillimin e Karrierave dhe promovon Talentet !

Globe   (#CZH892)

  hr@globe.al

Like our Facebook Page
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar