Specialiste e kujdesit te klientit

Kodi i Njoftimit: #4929      Data e Njoftimit: 14.09.2023

Globe   (#CZH892)

  hr@globe.al

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë


Kompania Globe nisi aktivitetin në fushën e tregtimit të pajisjeve elektroshtëpiake dhe elektronike në vitin 2002,
me showroom-in e parë “Electrolux’’ në Tiranë. Hap pas hapi, ajo u konsolidua duke arritur të jetë një nga kompanitë lider në vend.

Në Globe ne jemi të përkushtuar për rritjen e biznesit tonë, duke zhvilluar burimet tona njerëzore,
për ti dhënë të gjithëve mundësinë të jenë pjesë e përbashkët e suksesit tonë.
Ne ofrojmë mundësi që të shkëlqeni në një ekip të pasur me talente, ide, pikëpamje dhe eksperienca.

Pozicioni Vakant:
Specialiste e Kujdesit te Klientit

Detyrat/Pergjegjësitë
  1. Mbikqyr sistemin e ID te servisit ( sipas kategorise perkatese te ndara per cdo operatore )
  2. Pret telefonatat hyrëse në lidhje me problemet e paisjeve të klientëve dhe hedh të gjitha të dhënat e kërkuara në sistem.
  3. Ndjek oraret e teknikëve deri në përfundimin e shërbimit.
  4. Bën me dije klientin për afatin maksimal të perfundimit të shërbimit, preventivin e shërbimit dhe për cdo informacion në lidhje me pajisjen.

Kualifikime dhe Kerkesa per Vendin e Punes
1-Te kete perfunduar arsimin e larte.
2-Te kete aftesi te shkelqyera komunikimi.
3-Te kete njohuri te mira te gjuhes Angleze (njohja e nje gjuhe tjeter perpos gjuhes angleze perben avantazh).
4-Eksperience ne nje kompani te ngjashme.
5-Person energjik, me iniciative dhe kembengules.
6-Te kete njohuri ne perdorimin e programeve baze kompjuterike.
7-Te kete aftesi per te punuar ne Grup.
8-Te jete I disponueshem per te punuar me turne.

Te gjithe te interesuarit te dergojne Cv e tyre ne adresat :
Email : hr@globe.al
Ose dorezoni Cv ne adresen : Rr”Kavajes”, Nd.124, H. 10, Kati 2

Mirepresim cdo kandidat qe ploteson kriteret e mesiperme .

Globe nxit zhvillimin e Karrierave dhe promovon Talentet !
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar