Specialist Google Ads & Google My Business (ITALISHT)

Kodi i Njoftimit: #4806      Data e Njoftimit: 20.01.2023

NorthWind   (#NEZ444)

  info@northwind.al

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë


NorthWind është një prej kompanive më të mëdha të digital marketingut.
Ne po kërkojmë të rinj të talentuar dhe të motivuar që janë të apasionuar pas industrisë në internet dhe teknologjive inovative.

Përgjegjësia:
  • Krijoni dhe menaxhoni fushata reklamuese.
  • Menaxhoni planet strategjike të marketingut.
  • Optimizoni investimet për marketing online të biznesit.
  • Jepni përparësi punës në lidhje me objektivat e caktuar.
Kërkesat:
  • Njohuri të gjuhës ITALIANE.
  • Të ketë përfunduar studimet e larta.
  • Me apo pa eksperiencë.
Ofrojmë:
  • Një program trajnimi fillestar dhe i vazhdueshëm.
  • Mundësi e rritjes profesionale.
  • Një pagë fikse + bonuse.

Për t'u bashkuar me skuadrën tonë, ju ftojmë të dërgoni CV-në tuaj në adresën e emailit info@northwind.al
*Ju lutem specifikoni ne email pozicionin per te cilin aplikoni.

Tel: +355 69 702 1201
Tel: +355 69 707 5027
Mail: info@northwind.al
Adresa: Rruga Dritan Hoxha, Pallati Green Construction, Kati I, Tiranë, 1023.
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar