Specialist/e Shitjesh

Kodi i Njoftimit: #4390      Data e Njoftimit: 14.09.2021

Qyteti: Tiranë


Kompania CIMI, e krijuar ne vitin 1996, lider ne fushen e tregtimit te aksesoreve industriale te brandeve me te mira nderkombetare me filozofine e bazuar ne cilesine e shkelqyer te kujdesit ndaj klientit, kerkon te punesoje per pikat e shitjes ne Zogun e Zi dhe Porcelan:

Specialist/e ShitjeshDetyrat/Pergjegjesite
 
 • Menaxhon procesin e shitjeve dhe punon maksimalisht per gjenerimin e klienteve te rinj.
 • Njeh ne menyre te shkelqyer te gjitha specifikat e produkteve te sektorit ku sherben.
 • Pret klientet duke I drejtuar dhe orientuar drejt produkteve te deshiruara.
 • Zhvillon zgjidhje te personalizuara per kliente te ndryshem.
 • Konstaton nevojat ne dyqan dhe ben furnizimin perkates.
 • Merr dhe organizon shperndarjen e porosive ne kliente.
 • Miremban dyqanin.
 • Te respektoje orarin e punes 7:30 – 16:30
 
 
Kualifikime dhe Kerkesa per Vendin e Punes
 
 • Te kete perfunduar arsimin e larte.
 • Te kete aftesi te shkelqyera komunikimi.
 • Preferohet te kete njohuri te gjuheve te huaja, kryesisht Angleze dhe Italiane.
 • Preferohet te kete eksperience pune te ngjashme
 • Person energjik, me iniciative dhe kembengules.
 • Te kete njohuri ne perdorimin e programeve baze kompjuterike.
 • Te kete aftesi per te punuar ne Grup.
 
Te gjithe te interesuarit te dergojne Cv e tyre ne adresesat :
Email: punesime.al@gmail.com, Whatsapp +355692033137 ose dorezoni Cv ne adresen CIMI, Rruga Muhamet Gjollesha, Pallati Kajtazi, Tirane.
 
 

Punesime Tirana   (#NAC569)

  punesime.al@gmail.com

Like our Facebook Page
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar