Specialist/e shitje

Kodi i Njoftimit: #4973      Data e Njoftimit: 14.09.2023

Kompania Globe nisi aktivitetin në fushën e tregtimit të pajisjeve elektroshtëpiake dhe elektronike në vitin 2002, me shoWroom-in e parë “Electrolux’’ në Tiranë.
Në Globe ne jemi të përkushtuar për rritjen e biznesit tonë, duke zhvilluar burimet tona njerëzore, për ti dhënë të gjithëve mundësinë të jenë pjesë e përbashkët e suksesit tonë. Ne ofrojmë mundësi që të shkëlqeni në një ekip të pasur me talente, ide, pikëpamje dhe eksperienca.

Pozicioni Vakant: Specialist/e Shitjesh ne dyqan

Përgjegjësitë
 
 • Menaxhon proçesin e shitjeve direkte dhe punon maksimalisht për gjenerimin e klienteve të rinj.
 • Njeh në mënyrë të shkëlqyer të gjitha specifikat e produkteve të sektorit ku shërben.
 • Zhvillon zgjidhje të personalizuara për klientë të ndryshëm.
 • Pret klientet duke I drejtuar dhe orientuar drejt produkteve të dëshiruara.
 • Mirëmban sektorin e punës.Kriteret
 
 • Të ketë përfunduar arsimin e lartë.
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi.
 • Të ketë njohuri të mira të gjuhes Angleze (njohja e një gjuhe tjetër përpos gjuhës angleze përbën avantazh).
 • Eksperiencë në një kompani të ngjashme.
 • Person energjik, me iniciativë dhe këmbëngulës.
 • Të ketë njohuri në përdorimin e programeve bazë kompjuterike.
 • Të ketë aftësi për të punuar në Grup.
 • Të jetë I disponueshëm për të punuar me turne.


Të gjithë të interesuarit të dërgojnë Cv e tyre në adresat :
Email : hr@globe.al
Ose dorëzoni Cv në adresen : Rr”Kavajes”, Nd.124, H. 10, Kati 2
Mirëpresim çdo kandidat që plotëson kriteret e mësipërme .
Globe nxit zhvillimin e Karrierave dhe promovon Talentet !


Cel. : 0676027237

Globe   (#CZH892)

  hr@globe.al

Like our Facebook Page
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar