Specialist/e Finance

Kodi i Njoftimit: #4387      Data e Njoftimit: 14.09.2021

Qyteti: Tiranë


Kompania CIMI, e krijuar ne vitin 1996, lider ne fushen e tregtimit te aksesoreve industriale te brandeve me te mira nderkombetare me filozofine e bazuar ne cilesine e shkelqyer te kujdesit ndaj klientit, kerkon te punesoje per pikat e shitjes te Zogu i zi dhe Porcelan:

Specialist/e Finance
 
Detyrat/Pergjegjesite
 
 • Te beje regjistrimet periodike te te gjitha faturave te çdo muaji;
 • Te beje regjistrimin e Flete Hyrje dhe Flete Dalje ne Magazine;
 • Te regjistroje dokumentat e Bankes dhe Arkes si dhe te beje ndjekjen e tyre;
 • Te pregatise  listepagesat dhe mbajtjen e kartelave personale te punonjesve.
 • Te mbaj kartelat e debitoreve dhe kreditoreve dhe te çdo llogarie kontabile;
 • Te mbaj gjendjen e inventarit te  magazines dhe kartelave te artikujve dhe  te bej rakordimin me kontabilitetin;
 • Te ndjeki shpenzimet e aktiviteteve dhe kartelave per çdo llogari te shpenzimeve;
 • Te ndjeki  llogaritjen dhe pagesat e Detyrimeve te ( Tvsh, Tatim Fitimin, Sigurimet Shoqerore e Shendetesore, Tap) si dhe rakordimi me Organet Tatimore;
 • Te perpiloje  Listepagesen, dhe dorezimin e saj ne Organet Tatimore;
 • Te pergatise Bilanc mujor;
 • Respekton orarin e punes 7:30 – 16:30.

  
Kualifikime dhe Kerkesa per Vendin e Punes
 
 • Te kete aftesi te shkelqyera komunikimi.
 • Preferohet te kete njohuri te gjuheve te huaja, kryesisht Angleze dhe Italiane.
 • Preferohet te kete eksperience pune te ngjashme
 • Te kete njohuri ne perdorimin e programeve baze kompjuterike dhe specifikisht te Finance 5
 • Te kete aftesi per te punuar ne Grup.
 • Preferohet me experience 2-5 vjet
   
Te gjithe te interesuarit te dergojne Cv e tyre ne adresesat :
Email: punesime.al@gmail.com, Whatsapp +355692033137 ose dorezoni Cv ne adresen CIMI, Rruga Muhamet Gjollesha, Pallati Kajtazi, Tirane.
 
 

Punesime Tirana   (#NAC569)

  punesime.al@gmail.com

Like our Facebook Page
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar