Social Media Manager

Kodi i Njoftimit: #4153      Data e Njoftimit: 12.05.2021

Qyteti: Tiranë


We-Web është një prej kompanive më të mëdha të digital marketingut.
Jemi në keëkim të një individi në pozicionin “Social Media Manager”.
 
Detyrat:
- Planifikimi dhe implementimi i strategjisë për rrjetet sociale, në përputhje me qëllimet e biznesit
- Krijimi i llogarive dhe faqeve në rrjetet sociale, dhe konfigurimi i opsioneve të tyre në përputhje me strategjinë
- Krijimi i teksteve dhe grafikave për perdorim në rrjetet sociale.
- Menaxhimi i komenteve dhe mesazheve.
- Menaxhimi i fushatave te promovuara me pagese.
 
Kriteret:
-Të zotëroj gjuhën Italiane, gramatike dhe drejtshkrim
- Të jetë i/e azhornuar me aplikacionet dhe ndryshimet e fundit në rrjetet sociale
-Me eksperiencë te mëparshëme në këtë fushë
 
Ofrojmë:
-Pagesë 40 000 lek/neto
-Mundësi e rritjes profesionale.
 
Orari i punës: 09.00 - 18:00, E hënë - E premte (13.00-14.00 orar pushimi)
                         09.00- 13.00 E Shtune
Ju ftojmë të dërgoni CV-në tuaj në adresën e emailit info@we-web.al.
Vetëm kandidatët të cilët përmbushin kriteret do të kontaktohen.
 

Weweb   (#CVS595)

  info@we-web.al

Like our Facebook Page
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar