Njoftime.NET

Social Media Assistant

Kodi i Njoftimit: #2436      Data e Njoftimit: 12.07.2018
EBLA 1998, kompania LIDER ne Shqiperi me eksperience 20 vjecare ne konsulencen per studime jashte dhe kurset e gjuheve te huaja, hap aplikimet per pozicionin e Social Media Assistant.

Aplikanti ideal duhet te permbushe kriteret e meposhtme:

1. Te kete mbaruar studimet Bachelor
2. Preferuar- eksperience e meparshme ne menaxhimin e rrjeteve sociale, te pakten 1 vit
3. Njohuri mbi Photoshop CC 2017 dhe social media design
4. Njohuri te mira te gjuhes angleze
5. Te njohe mire Paketen Microsoft Office dhe Microsoft Outlook
6. Aftesi te mira komunikuese
7. Aftesi Multi-Tasking

Te gjithe aplikantet duhet te dergojne CV-te e tyre vetem ne emailin e meposhtem: info@blink-al.com brenda dates 25.07.2018.
KUJDES! CV-te e derguara ne telefon nuk do te merren parasysh.
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar