Shofer ne transportin e kontejnereve

Kodi i Njoftimit: #4723      Data e Njoftimit: 19.04.2023

TSTS GROUP shpk   (#CTZ266)

  d.docaj@tstsgroup.com

Like our Facebook Page

TSTS Group eshte nje kompani lider ne sektorin detare, me nje eksperience 12 vjecare ne fushen e trajnimit dhe rekrutimit te stafit detare, e cila ju mundeson punesim ne tragete dhe krocera.

Per te perfituar mundesine e punesimit ne pozicionin shofer ne kompani detare duhet te permbushni kriteret si me poshte:

- Eksperiencë në breg ose në det (minimalisht 1 vit) si drejtues i automjeteve të transportit të ngarkesave me kapacitet ngarkese prej 20 T .
- Përvoja e transportit të kontejnerëve është e domosdoshme per kete pozicion.
- Njohje e gjuhes angleze / italiane
- Personi duhet te jete i gatshem te udhetoje

Ofrohet:
Kontrate pune 3-5 muaj
Pagesa 1208 $ neto
Kosto e jeteses si ushqimi, akomodimi, sigurimet shendetesore jane te mbuluara nga kompania.


Kandidatet e interesuar te dergojne CV e tyre ne crew@tstsgroup.com ose telefononi ne nr. 0672030670 / 0672030610 .

Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887, date 10.03.2008 i ndryshuar, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për "Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.
 
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar