SHOFER KAMIONI

Kodi i Njoftimit: #4893      Data e Njoftimit: 20.06.2023

Work Italy   (#CVZ491)

  job@work-italy.com

Like our Facebook Page

Çmimi: 2750 Lekë


Kompania e transportit WORK ITALI
kërkon të punësojë
shofer me patent CE... ne Shqiperi , Kosove dhe Maqedoni
me përvojë pune.
kushte pune shumë të mira dhe afatgjat
Pagese e kenaqeshme 2750€ ne muaj.
NE JU BEJME DHE DOKUMENTA EUROPIANE....
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar