SHOFER BISARCA

Kodi i Njoftimit: #4947      Data e Njoftimit: 20.06.2023

Work Italy   (#CVZ491)

  job@work-italy.com

Like our Facebook Page

Çmimi: 3120 Euro


Kompania “‘Work Italy’’ në emër të një Klienti të saj të Rëndësishëm Italian, Kerkon te punesoje Shofera me patent CE Per BISARKE Kushte te mira pune , Pune te sigurte dhe afatgjate, Pages Deri ne 3210€
CDO SHPENZIM PER MARJEN E DOKUMENTAVE DHE SHPENZIMET E RRUGES VAJTJE ARDHJE JAN NE NGARKIM TE FIRMES. ...
mund te kontaktoni ne Whatsapp ne nr e celularit : +355 69 6035 666 ose ne Inbox/Dm (direct message)
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar