SHOFER AUTOBUSI

Kodi i Njoftimit: #4892      Data e Njoftimit: 20.06.2023

Work Italy   (#CVZ491)

  job@work-italy.com

Like our Facebook Page

Qyteti: Durrës

Çmimi: 2340 Euro


WorkItaly në emër të një Klienti të saj të rëndësishëm Italian Lider në sektorin e transportit kombëtar dhe ndërkombëtar, kërkon të punësojë menjëherë punonjës në profilin e mëposhtëm:

Shofer me kohë të plotë për transport ndërkombëtar:

-Të jenë të pajisur me të gjitha patentat D/DE dhe CAP
-Të dinë gjuhën Italiane
- Të ketë kartë taografi
-Të kenë eksperiencë në Itali
Garantojmë seriozitet maksimal nga kompania jonë, kontratë sipas rregullave të Republikës së Shqipërisë, pagë superiore, Sigurime shtesë dhe Shërbime shëndetësore.
Aplikimet pranohen në adresën e emailit të shënuar më poshtë:
bus.drive@work-italy.com
mund te kontaktoni ne Whatsapp ne nr e celularit : +355 69 6035 666 ose ne Inbox/Dm (direct message)
Ndaj, lutemi të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre sa më parë në adresën e sipër përmendur
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar