Shitet Toke ne Sauk !!!

Kodi i Njoftimit: #3305      Data e Njoftimit: 23.10.2019

Homeplus Albania   (#CNF233)

  info@homeplus.al

Like our Facebook Page

Toka ndodhet ne "Farke te vogel" dhe eshte 475 m2 i pajisur me hipoteke. Toke "Are" Per me shume informacion na kontaktoni. ID: AZ181019-01
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar