Njoftime.NET

Shitet Toke ne Sauk

Kodi i Njoftimit: #2603      Data e Njoftimit: 04.01.2019

  0685351402

Like our Facebook Page
Sauk, Shitet toke me siperfaqe 6000 m2. Mundesi shitjeje dhe ne pjese te ndara. Eshte e pajisur me çertifikate pronesie.
Çmimi : 80 Euro/m2
Per me shume detaje kontaktoni ne numrin 0685351402
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar