Njoftime.NET

Shitet Tokë në Petrelë

Kodi i Njoftimit: #3103      Data e Njoftimit: 17.07.2019
Shitet Tokë
Shitet tokë me dokumenta të rregullta dhe e studjuar për zhvillim.
Sipërfaqja 500 deri 1500 metra.
Zona kadastrale: Petrelë/56.
Numri i pasurisë 15/3.
Çmimi 50 euro i diskutushem.
Shënim: nuk jam agjensi por pronari i pronës. Për hollsi të tjera kontaktoni në numrin: 069 51 82 926

  0695182926

  ramazanklosi1@gmail.com

Like our Facebook Page
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar