Njoftime.NET

Shitet Tokë në Bërzhitë

Kodi i Njoftimit: #1672      Data e Njoftimit: 30.01.2018
Në Bërzhitë tek Lapidari, shitet tokë 1.000 m2. Brenda ka dhe ullishte. Eshtë e pajisur me Hipotekë. Mund të ndërrohet dhe me apartament.
Çmimi : 40.000 Euro
Kontaktoni në numrin 0674898632 për të tjera detaje

  0674898632

Like our Facebook Page
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar