Njoftime.NET

Shitet Tokë 1500m2 në Dajt!

Kodi i Njoftimit: #3250      Data e Njoftimit: 07.10.2019
Shitet tokë 1500m2 e përshtatshme për aktivitete biznesi, Restorant, Hotel, Vila etj. Toka ndodhet pranë Restorant "Jurgen" dhe është e pajisur me çertifikatë pronësie! Çmimi 40Euro/m2. Për ta vizituar nga afër dhe për më shumë informacion na kontaktoni në nr. 0682084206 si dhe 0696697301.

Homeplus Albania   (#CNF233)

  0696697301

  682084206

  info@homeplus.al

Like our Facebook Page
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar