Shitet Kompleksi Blegtorial.

Kodi i Njoftimit: #3707      Data e Njoftimit: 21.01.2021

First Invest agjensi imobiliare   (#NZY388)

  firstinvestalbania@gmail.com

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë

Lloji i pronës: Tokë arë

Shitësi: Pronari

Sipërfaqja e pronës (m2): 2000 m2

Çmimi m2: 45 Euro

Çmimi: 90000 Euro


SHITET TOKE-ARE

SIPERFAQE 2000 M2
-PERSHTATUR PER KOMPLEKS BLEGTORIAL.
-UJE 24 ORE ME PUS TE KONTROLLUAR
ÇERTIFIKATE PRONESIE E RREGULLT DHE RIVLERSIM I PASURISE.
CMIMI 90.000 euro.
Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit ose ne WhatsApp.
https://firstinvest.al/prona/shitet-kompleks-blegtorial/
 
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar