Njoftime.NET

Shitet, Iveco 32+1 e 2005

Kodi i Njoftimit: #857      Data e Njoftimit: 13.09.2017

  0699374444

Like our Facebook Page
Shitet Iveco 32+1 prodhim i vitit 2005, me mundësi trasformimi, look 2009. Eshtë me full extra dhe bagazhe anësore. Ka kondicioner Sutrack ritarder dhe jastëk ajri. 
Për të tjera detaje dhe për t'a parë nga afër telefononi në 0699374444
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar