Njoftime.NET

Shitet Grazoniere Rr. Muhamed Deliu!

Kodi i Njoftimit: #3319      Data e Njoftimit: 25.10.2019

Homeplus Albania   (#CNF233)

  682084206

  682084206

  info@homeplus.al

Like our Facebook Page
Grazonierja eshte 42 m2 dhe ndodhet ne katin e pare te nderteses. Per me shume informacion apo vizite ne prone na kontaktoni!! ID: EM241019-02
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar