Shitet Dyqan prane Rr. Muhamed Deliu!

Kodi i Njoftimit: #3302      Data e Njoftimit: 18.11.2020

Homeplus Albania   (#CNF233)

  info@homeplus.al

Like our Facebook Page

Dyqani eshte 22 m2 dhe ndodhet ne katin e pare te nderteses. Ështe i pajisur me dokumentacionin perkates. Per me shume informacion na kontaktoni! ID: EM221019-01
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar