Njoftime.NET

Shitet dyqan 22 m2

Kodi i Njoftimit: #2100      Data e Njoftimit: 19.04.2019

Grifin Albania   (#CCG154)

  068 21 21 765

Like our Facebook Page
Shitet dyqan në zonën e Yzberishtit, Pallati Pitagora, përballë Hipomarket.
Sipërfaqja 22 , me certifikatë pronësie, me libreza ujë dhe drita.
I pajisur me qepen elektrik, strehë, grila të brendshme, vetratë xhami, wc, aparat i brendshëm për matjen e energjisë. Vendodhja e dyqanit në Yzberisht është në zonë të populluar.

Çmimi 26 400 euro

Cel. : 068 21 21 765
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar