Njoftime.NET

SHITET BIZNESI - Agjensi Turistike dhe Udhetimi SUPREME TRAVEL & TOURS

Kodi i Njoftimit: #2986      Data e Njoftimit: 07.05.2019
SHITET BIZNESI - Agjensi Turistike dhe Udhetimi SUPREME TRAVEL & TOURS
Biznes i ngritur prej 3 vitesh, aktualisht ne gjendje pune
Cmimi 15000 Euro i diskutueshem,
Ne cmim perfshihen:  mobilje dhe materiale pune si tavolina karrike, kompjutera, skaner printer, telefon nr, dhe aksesore te tjere.
Emri i agjensise + rrjetet sociale
Website i agjensise:  
https://www.facebook.com/agjensituristikesupreme/ 
https://www.facebook.com/supremetravel.tour 
http://supremtravel.com/ 
https://www.instagram.com/supremetravelandtours/

Afrim   (#NZB811)

  0692782209

Like our Facebook Page
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar