Njoftime.NET

Shitet Apartament 3+1!

Kodi i Njoftimit: #3320      Data e Njoftimit: 25.10.2019

Homeplus Albania   (#CNF233)

  682084206

  682084206

  info@homeplus.al

Like our Facebook Page
Apartamenti ndodhet ne dhe eshte 3+1, 116.3 m2. Ështe ne pozicion shume te mire. Per me shume informacion apo vizite ne prone na kontaktoni! ID: DS251019-02
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar