Njoftime.NET

Shitet apartament 2+1 tek Rruga e Dibres!

Kodi i Njoftimit: #2667      Data e Njoftimit: 11.01.2019

Homeplus Albania   (#CNF233)

  0696712123

  0696712123

Like our Facebook Page
Shitet apartament 2+1 tek Rruga e Dibres. Apartamenti ndodhet ne kat te 1-re banim me orientim Jug-Lindje, ne nje kompleks rezidencial ku nuk mungon dhe hapesira e gjelber. Sistemi i jashtem kapot siguron mbrojtje te lartë nga faktorët klimaterikë, kimikë dhe fizikë. Vetratat sigurojne izolim perfet termik. Materialet elektrike dhe hidraulike jane te certifikuara dhe sigurojne jetegjatesi maksimale. Per me shume detaje dhe viziten ne prone na kontaktoni!

Id e prones : AN100119-01
www.homeplus.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar