Shitet ambjent biznesi 'Dyqan' pranë rrugës Kastriotet !

Kodi i Njoftimit: #3206      Data e Njoftimit: 25.09.2019

Homeplus Albania   (#CNF233)

  696697301

  682084206

  info@homeplus.al

Like our Facebook Page
Shitet ambjent biznesi 'Dyqan' pranë rrugës Kastrioti ! Ambjenti eshtë i përberë nga 34 m2 dhe ndodhet në katin e dytë të ndërtesës . Është i pajisur me hipotekë dhe ndodhet ne zonë shumë të mirë !
ID : EM160919-02
     
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar