Njoftime.NET

Shitet 1+1 perfekt per ju, nxitoni te perfitoni...

Kodi i Njoftimit: #2925      Data e Njoftimit: 06.05.2019

kelvin   (#NSP387)

  0696557855

  0696557855

  kelvin.brahja@kontakt.al

Like our Facebook Page
Shitet ne Tirane apartamenti 1+1, me siperfaqe 62 m2, i orientuar ne Perendim. Hyrja e tij te fton ne ambjentin e dites i cili, sikurse dhoma e gjumit dhe tualeti ka siperfaqe te bollshme. Llozha e apartamentit komunikon ne ambjentin e dites, pozicionuar ne ane te tij duke krijuar nje kend te kendshem per ambjentin e ngrenies.
Kontaktoni per me shume informacion 0696557855
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar