Shitese ne CREW SHOP

Kodi i Njoftimit: #4361      Data e Njoftimit: 20.10.2021

TSTS GROUP shpk   (#CTZ266)

  info@tstsgroup.com

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë


Tsts Group shpk ka hapur dyqanin e saj prane kompleksit Deliorgji per produktet dhe pjeset e barkave ne stilin e Boat-Bar dhe kerkon te punesoje nje shitese.
Preferohet te dije Anglisht ose Italisht dhe te kete eksperience te meparshme ne sektorin e shitjes.

Te interesuarat te dergojne CV ne adresen e email info@tstsgroup.com
ose te telefonojne ne 0672030610/ 0672030620.
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar