Shitese ne CREW SHOP

Kodi i Njoftimit: #4317      Data e Njoftimit: 01.07.2022

TSTS GROUP shpk   (#CTZ266)

  r.celcima@tstsgroup.com

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë


Tsts Group shpk ka hapur dyqanin e saj prane kompleksit Deliorgji per produktet dhe pjeset e barkave ne stilin e Boat-Bar dhe kerkon te punesoje nje shitese.
Preferohet te dije Anglisht ose Italisht dhe te kete eksperience te meparshme ne sektorin e shitjes.
Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887, date 10.03.2008 i ndryshuar, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për "Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar