Njoftime.NET

Shiten rafte magazine, tavolina metalike, bolitore makaronash

Kodi i Njoftimit: #3371      Data e Njoftimit: 23.01.2020

Kolonat   (#CFK135)

  0692021977

  0692021977

  kolonatalbania@gmail.com

Like our Facebook Page
Shiten:
- Rafte industriale magazine
- Tavolina me suprine werzalit dhe kembe metalike - 2500 leke/copa
- Bolitore makaronash - 150 €/copa
- Brumatrice 200 kg - 15.000 leke


Kontaktoni ne nr. 0692021977 nga ora: 08:00 - 15:00.
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar