Njoftime.NET

Shiten apartamente pranë 21 dhjetori, NXITONIII

Kodi i Njoftimit: #2860      Data e Njoftimit: 30.03.2019

kelvin   (#NSP387)

  0696557855

  0696557855

  kelvin.brahja@kontakt.al

Like our Facebook Page
Shiten apartamente , 2+1, dhe 3+1 prane 21 dhjetorit ne kompleksin magnet në pallatin më të ri qe pritet te ngrihet.. 
Rezervoni tani 2696557855
Pagesa me këste
Kreditim 70%
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar