Njoftime.NET

Shërbim Instalimi kamerash, për zyra dhe dyqane

Kodi i Njoftimit: #79      Data e Njoftimit: 21.09.2019
Shërbim instalimi kamerash dhe shërbim mirëmbajtje rrjeti nga një ekip me eksperiencë disavjeçare. Jepet shërbim kamerash për dyqane, zyra, godina rezidenciale, fabrika, çiftligje etj.

Ju lutemi telefononi për të marrë analizën e ambjentit falas dhe ofertën.

Genegen Shpk   (#CUK834)

  +355675552413

Like our Facebook Page
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar