Njoftime.NET

Seminar i Hapur: Studime/Emigrim USA/UK/Europe!!!

Kodi i Njoftimit: #1275      Data e Njoftimit: 11.12.2017
A deshironi te studioni dhe te emigroni jashte vendit? 
EBLA, qysh prej vitit 1998, ofron konsulence per studime jashte vendit, me UK si destinacioni i pare dhe me pas USA, Kanada dhe vendet e Europes.

Seminar Informimi, duke nisur nga java ne vijim mbi Edukimin dhe Emigrimin ne shtetet me te rendesishme ku perspektiva edukimit me post punesim eshte e larte!

Programe edukimi ne programet bachelor dhe master ne gjuhen Angleze dhe tarifa shume te uleta studimi dhe jetese. Nje pjese e rendesishme e tyre ofrojne Praktike pune ose edhe punesim me mbarimin e shkolles.

Kriteret e pranimit, jetesa, te ardhurat, punesimi dhe leja e qendrimit studentore Europe, UK, USA, Kanada.

Emigrimi ne Kanada ⚋⚋ Rregjistrohu dhe depozito CV-ne tende ne adresen e email: eblamedia@blink-al.com. Vetem 20 persona per seminar do te perzgjidhen. Ju mirepresim ne ambjentet e EBLA-se.

➡USA dhe Kanada 
30 nentor, ora 16:00 – 17:00 
04 dhjetor, ora 16:00 – 17:00
➡UK 
06 dhjetor, ora 16:00 – 17:00
11 dhjetor ora 16:00 – 17: 00
➡ Gjermani , Austri , Hollande
08 dhjetor, ora 16:00 – 17:00
12 dhjetor, ora 16:00 – 17:00
➡Poloni , Lituani, Ceki 
15 dhjetor, ora 16:00 – 17:00
18 dhjetor, ora 16:00 – 17:00
➖ 
Ndonje pyetje qe duhet ta konsiderojme gjate seminarit? Regjistrohu dhe ju mirepresim te EBLA konsulenti juaj!
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar