Njoftime.NET

Sekretare

Kodi i Njoftimit: #2346      Data e Njoftimit: 12.07.2018
EBLA 1998, kompania LIDER ne Shqiperi me eksperience 20 vjecare ne konsulencen per studime jashte dhe kurset e gjuheve te huaja, hap aplikimet per pozicionin e Office Administrator Assistant/Sekretare/Regjistruese.
Aftësitë e nevojshme për këtë pozicion:
1. Diplomë Bachelor
2. Njohuri të mira të gjuhës Angleze. 
2. Njohuri shumë të mira kompjuterike Excel dhe Word
3. Eksperiencë pune minimumi 1-2 vjet në punë ne fushen 
administrative ose shërbimi ndaj klientit
4. Konfidencialiteti është prioritet 
5. Shumë i organizuar, detajuar,i shpejtë dhe me aftësi shumë 
të mira komunikimi si verbal dhe shkrim 
6. I aftë për të punuar në një ambjent me shumë detyra 
njëkohësisht dhe ne grup.
7. Aftësi të shkëlqyera ndërpersonale

Depozitoni CV-të tuaja në adresën elektronike: info@blink-al.com deri më datën 15 Korrik 2018.

Vetëm personat e përzgjedhur do të telefonohen
.
KUJDES! Dergoni CV-te tuaja vetem ne email. Asnje CV e derguar ne Whatsapp nuk do te merret parasysh.
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar