Risorse Umane - FORMATORE

Kodi i Njoftimit: #4615      Data e Njoftimit: 06.12.2022

NorthWind   (#NEZ444)

  info@northwind.al

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë


Northwind, agjensia me e madhe e Web Marketing eshte ne kerkim per kandidatin e duhur per pozicionin vakant:
- Formatore ne gjuhen Italiane.
 
Kriteret:
- Njohja e mire e gjuhes Italiane.
- Eksperienca te meparshme ne pune te ngjashme.
- Disponibilitet per te punuar me kohe te plote.
 
Ofrojme:
- Mundësi e rritjes profesionale.
- Kontrate pune te rregullt dhe kontribute te paguara nga kompania.
- Paga bazë 70.000 lekë NETO

Bashkohu me skuadrën tonë duke dërgur CV-në tuaj në adresën e e-mailit info@northwind.al.
*Ju lutem specifikoni ne email pozicionin per te cilin aplikoni!

Cel: +355697021201.
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar