Njoftime.NET

Restoranti Kolonat ofron vende pune: Punonjes Fast-Food-i, Punonjes Picerie dhe Kasiere

Kodi i Njoftimit: #2072      Data e Njoftimit: 11.02.2020

Kolonat   (#CFK135)

  0692021977

  0692021977

  kolonatalbania@gmail.com

Like our Facebook Page
RESTORANTI KOLONAT 
(Fast-Food-Piceri)

Kërkon

PUNONJES FAST-FOOD-i, PUNONJES PICERIE (djem)  DHE KASIERE (vajza)
  • Mosha mbi 20 vjeç
  • Me arsim të mesëm, arsimi i lartë përbën avantazh.
  • Të gatshëm të punojnë full-time ose part-time.
  • Të mos kenë probleme me orarin në mbyllje të lokalit.

Dërgoni CV në adresën: e-mail: kolonatalbania@gmail.com
ose telefononi në cel: 0692021977.

Belavis sh.p.k. - KOLONAT
Zyrat Qendrore
Rr.5 Maji (ish peliceria)Tiranë
Cel. 0692021977
E-mail: kolonatalbania@gmail.com
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar