Njoftime.NET

Renovatio Shpk ofron vend pune operator telefonike me page 300 Lek Ora Neto

Kodi i Njoftimit: #2119      Data e Njoftimit: 23.07.2018

renovatioshpk   (#NUU776)

  044520427

  0699398472

  info@renovatioshpk.com

Like our Facebook Page
1. Renovatio shpk kerkon operator telefonike.
Ofron kompensim me 300 lek ora neto dhe komisione me te larta ne treg.
Kandidatet duhet te flasin rrjedhshem gjuhen italiane, 
te kene eksperience dhe aftesi te larta komunikuese.


per te kandiduar mund te dergoni cv 
ne adresen e e-mailit : recruitment@renovatioshpk.com
ose mund te kontaktoni ne numrin 044520427 / 0699398472.

Renovatio....il rinnovamento e'gia in atto !!!

Cel. : 044520427 /0699398472
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar