Rekrutues te jashtem

Kodi i Njoftimit: #4020      Data e Njoftimit: 20.10.2021

BClever Agency kerkon te zgjeroje stafin e saj me konsulente dhe rekrutues te jashtem.

Aplikantet duhet:
- Te jene energjike, te shkathet dhe te vetemotivuar
- Preferohet te kene patur eksperience te meparshme si rekrutues te jashtem ose terreni
- Te jene njohes te mire te te pakten njeres prej gjuheve italisht/anglisht
- Te jene njohes te mire te vendodhjeve, rrugeve, zonave ne qytetet respektive
 
Aplikantet e perzgjedhur do te kene nje faze paraprake trajnimi.
Aplikantet duhet te dergojne CV-te e tyre te perditesuara ne rekrutimp@gmail.com

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar