RedTech Computers

Kodi i Njoftimit: #4959      Data e Njoftimit: 23.09.2023

Gjergj   (#NSD436)

  redtechservice2@gmail.com

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë


RedTech Computers është një dyqan me pakicë me cmime shumice dhe produkte te zgjedhura dhe riparim kompjuterash. Këtu do të gjeni gjithçka që dëshiron një klient si PC, laptopë, aksesorë zyre, aksesorë lojrash, konzola lojrash etj. Gjithashtu RedTech Computers ofron mbështetje IT profesionale per servera programe rrjet e shumë të tjera.

RedTech Computers it's an computer retail and repair shop. Here you will find anything that a costumer wants like PC, Laptops,Office Accesories, Gaming Accessoires , Gaming Consoles etc . Also RedTech Computers offers IT support

Per me shume info na kontaktoni.

Cel. : 069 449 0503
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar