Recepsionist/e per linjen e trageteve italiane GNV / Paga fillon 945$

Kodi i Njoftimit: #4160      Data e Njoftimit: 19.04.2023

TSTS GROUP shpk   (#CTZ266)

  d.docaj@tstsgroup.com

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë

Çmimi: 945 Lekë


TSTS Group eshte nje kompani lider ne sektorin detare, me nje eksperience 12 vjecare ne fushen e trajnimit dhe rekrutimit te stafit detare, e cila ju mundeson punesim ne tragete dhe krocera.

Per te perfituar mundesine e punesimit ne pozicionin e Recepsionistit në bordin e trageteve italiane GNV duhet te permbushni kriteret si me poshte:

-Mosha 18-45 vjec.
-Njohje e mire e gjuhes angleze/ italiane. Njohja e gjuheve te tjera perben avantazh.
-Eksperienca të mëparshme ne pozicione të ngjashme përbën avantazh.
- Personi duhet te jete i gatshem te udhetoje

Ofrohet:
Pagesa duke nisur nga 945 $ neto
Kontrate pune 4-6 muaj, me te drejte rinovimi.
Kosto e jeteses si ushqimi, akomodimi, sigurimet shendetesore jane te mbuluara nga kompania.

Kandidatet e interesuar te dergojne CV ne crew@tstsgroup.com ose telefononi ne nr. 0672030670 / 0672030610 .

Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887, date 10.03.2008 për "Mbrojtjen e të Dhënave Personale” i ndryshuar, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar