Quality Check FRËNGJISHT

Kodi i Njoftimit: #4948      Data e Njoftimit: 13.09.2023

NorthWind   (#NEZ444)

  info@northwind.al

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë


NorthWind është në kërkim të një personi në pozicionin Quality Check në gjuhën franceze.

Kërkohet:
• Të zotërojë gjuhën franceze në nivelin B2/C1.
• Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe bashkëpunimi.
• Të ketë aftësi organizuese dhe analitike.

Detyrat:
•Dëgjimi i telefonatave drejtpërdrejtë dhe në rregjistrim audio.
•Kryerja e telefonatave verifikuese për të marrë nje feedback nga klienti.
•Raportimi te pergjegjësit perkates i telefonatave verifikuese.

Ofrojmë:
Pagë të kënaqshme dhe kontratë të rregullt pune.
• Mundësi për t’u rritur profesionalisht.
• Ambient rinor dhe dinamik.

Puna është Full Time dhe zhvillohet pranë zyrave!

Të interesuarit mund të dërgojnë CV e tyre në adresën email: info@northwind.al.
Tel: +355 69 702 12 01
Adresa: Rruga Dritan Hoxha, Pallati Green Construction, Zogu i Zi, Tiranë.
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar