PUNONJES PER FUSHATE MARKETINGU

Kodi i Njoftimit: #3185      Data e Njoftimit: 25.02.2020

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

Punesim&Rekrutim per nje klientin e saj kerkon te punesoje operatore te cilen do te merren me nje fushate marketingu ne gjuhen italiane.

* Pozicioni ofrohet me kohe te plote dhe part-time.

KERKOHET:
* Aplikantet duhet te jene njohes te gjuhes italiane.
* Disponibilitet i menjehershem

OFROHET:
* Page baze shume e kenaqshme
* Bonuse nga me te lartat
* Ambjent i qete pune
* Kontrate e rregullt sipas legjislacionit ne fuqi


Per te aplikuar dergoni CV-ne tuaj te perditesuar ne: rekrutimp@gmail.com ose telefononi ne nr. 0676318339 
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar