Punetor Dyqani

Kodi i Njoftimit: #4389      Data e Njoftimit: 14.09.2021

Qyteti: Tiranë


Kompania CIMI, e krijuar ne vitin 1996, lider ne fushen e tregtimit te aksesoreve industriale te brandeve me te mira nderkombetare me filozofine e bazuar ne cilesine e shkelqyer te kujdesit ndaj klientit, kerkon te punesoje per pikat e saj te shitjes te Zogu I Zi dhe Porcelan:

Punetor Dyqani


Detyrat/Pergjegjesite
 
 • Përgjegjës për ngarkim-shkarkimin e makinave
 • Pergjegjes per marrjen e porosive, përpunim e fletë-ngarkesave, ambalazhimin e produkteve;
 • Përgjegjës për vendosjen e materialeve të ardhura për në destinacionin e tyre në magazinë sipas emërtimit, bar-kodit, skadencës;
 • Kryen kontrollin dhe inspektimin e materialeve të stokut nga defektet dhe dëmtimet;
 • Ndihmon në mbajtjen e të dhënave të stokut.
 • Miremban sektorin e punes.
 • Respekton orarin e punes 7:30 – 16:30.
 
 
Kualifikime dhe Kerkesa per Vendin e Punes
 
 • Te kete perfunduar arsimin e mesem
 • Te jete deri 20-45 vjec
 • Te kete aftesi te mira  komunikimi.
 • Person energjik, korrekt dhe I sjellshem.
 • Te kete aftesi per te punuar ne Grup.
   
Te gjithe te interesuarit te dergojne Cv e tyre ne adresesat :
Email: punesime.al@gmail.com, Whatsapp +355692033137  ose dorezoni Cv ne adresen CIMI, Rruga Muhamet Gjollesha, Pallati Kajtazi, Tirane.


 
 

Punesime Tirana   (#NAC569)

  punesime.al@gmail.com

Like our Facebook Page
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar