Punesim&Rekrutim kerkon TEAM LEADER

Kodi i Njoftimit: #3182      Data e Njoftimit: 25.02.2020

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

Punesim&Rekrutim per nje klientin e saj ne Tirane, i cili operon ne tregun e Call Center, kerkon te punesoje TEAM LEADER me eksperience ne fushatat e telefonise dhe ADSL.

KERKOHET:
- eksperience e meparshme si TL (e preferueshme ne fushatat e shitjes ADSL)
- njohje e mire e gjuhes italiane
- njohuri ne perdorimin e PC
- aftesi organizative dhe menaxhuese
- disponibilitet full time

OFROHET:
- page baze nga me te lartat
- bonuse te larta per cdo objektiv te arritur
- kontrate e rregullt pune
- ambjent komod dhe dinamik

Aplikantet duhet te dergojne CV-ne e tyre te perditesuar ne: rekrutimp@gmail.com ose te telefonojne ne nr: 0676318339
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar