Punesim&Rekrutim kerkon OPERATOR TELEFONIKE

Kodi i Njoftimit: #3162      Data e Njoftimit: 25.02.2020

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page

Punesim&Rekrutim per nje klientin e saj i cili operon ne fushen e Telemarketing, kerkon te punesoje operatore telefonike ne gjuhen italiane, me dhe pa eksperience.

KERKOHET:

* Njohje e gjuhes italiane;
* Aftesi te mira komunikative;
* Aftesi baze ne perdorimin e PC
* Aftesi te te punuarit ne grup

OFROHET:

* Trajnim dhe formim i vazhdueshem
* Kontrate e rregullt pune sipas legjislacionit ne fuqi
* Page baze per ore pune nga me te lartat ne treg
* Bonuse nga me te lartat per objektivat e arritur

Per te aplikuar na dervo nje email ose CV-ne tende ne adresen: rekrutimp@gmail.com ose na kontakto ne nr: 0676318339
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar